Корейська Страва Чапче
Чапче - одна з святкових страв національної корейської кухні. Це прозора крохмальна локшина, обсмажена з овочами, м'ясом і грибами і приправлена соєвим соусом і кунжутною олією. У страви багата смакова гамма з домінуючими солоними і солодкуватими нотками і приємний ніжний кунжутний аромат. Чапче в колишні часи було блюдом для імператорського столу, а в наш час це блюдо для святкувань та урочистостей.
Чапче смачно і гарячим, і холодним, і свіжоприготовленим, і на наступний день. Тому це святкове блюдо подають на всіляких вечірках і банкетах. Воно вважається гарніром (закускою).
Ви можете спробувати різноманітні смаколики японської кухні, що представляється в нашому меню на Стрийській у Львові, забрати своє замовлення самостійно в районі Автовокзалу по вул.Стрийській або замовити доставку на адресу. Також варто звернути увагу на те, що приготування розпочинається тільки після прийняття замовлення від споживача та з використанням лише оригінальних складових.