Особливості приготування суші, обумовлені історично

Категорії

Японські любителі суші беруть різні їх різновиди в різні пори року. Пов'язано це з двома причинами. Перша полягає в тому, що японці дуже економні, а сезонні продукти завжди коштують значно дешевше. Навіщо замовляти оселедець в серпні, коли він продається за ціною делікатесу, якщо його можна купити в лютому і вдосталь поласувати вишуканим блюдом?

Говорячи про суші історія походження яких дуже цікава, варто відзначити, що з найперших днів використовувалися такі види морепродуктів, як тунець, люціан, вугор, макрель і лосось. А також кальмар, восьминіг, креветки, рибна ікра, морський їжак (так званий уні) і різні види молюсків. Тільки устриці не підходять до рису за смаком.

Щоб приготувати сучасні суші, знадобиться відварений рис і морепродукти, а також листя спресованих водоростей норі. Залежно від того, яким способом це буде приготовлено, в ресторані з такого ж набору продуктів можуть зробити і роли. Сьогодні історія суші і ролів йде пліч-о-пліч.

Сьогодні японська кухня одержала широке розповсюдження і користується величезною популярністю по всьому світу. Ця популярність багато в чому пояснюється справді філософським ставленням японців до їжі в цілому - продукти повинні бути здоровими. Тому з абсолютною впевненістю можна сказати, що довголіття японської нації прямо пов'язане з тим, що вони їдять, а значить, історія суші ролів - це в певному сенсі частина історії японської нації.

Так що варто частіше замовляти собі японські страви, щоб порадувати себе смачною їжею, а своє тіло - хорошим до нього ставленням.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
100% гарантія якості
100% гарантія якості
Великий вибір суші ролів і сетів
Великий вибір суші ролів і сетів
Доставка по Львову
Доставка по Львову
Самовивіз
Самовивіз