Новини

Категорії
Водорості Вакаме - що це?
Водорості Вакаме - що це?

Вакаме́ (яп. ワカメ) — вид ламінаріальних водоростей (класу бурі водорості).

Такуан - що це?
Такуан - що це?

У традиційній японській кухні такуан (або маринована редька дайкон).

Соєві Листи Маменорі - що це?
Соєві Листи Маменорі - що це?

Маменорі – це соєвий папір, аналог водоростей норі.

Корейська Страва Чапче
Корейська Страва Чапче

Це прозора крохмальна локшина, обсмажена з овочами, м'ясом і грибами і приправлена ​​соєвим соусом і кунжутною олією

Японські Гьодза (餃子),на Стрийській,Львів
Японські Гьодза (餃子),на Стрийській,Львів

Гьодза дуже популярне блюдо в Японії.

Замовити суші у Львові, Стрийська, р-н Автовокзалу
Замовити суші у Львові, Стрийська, р-н Автовокзалу

Наш інтернет-магазин японської кухні швидко розвивається та має молоду і відкриту до починань команду, яка гарантує виключно позитивні емоції покупцям. Якщо ви хочете відчути справжній смак неперевершеної Азії, то вам саме до нас. Ми гарантуємо своєчасне приготування суші, відповідно до замовлень та дотримання домовленностей з клієнтами.

Макі-дзуші, як різновид суші
Макі-дзуші, як різновид суші

Макі-дзу́ші (яп. 【巻き寿司】 まきずし, «суші-завиванці») — страва японської кухні, різновид суші. Нарізаний на кружальця рулет, що зроблений із рису з начинням й огорнутий листом сушених водоростей (норі). Нарізаються залежно від довжини рулету. Зрідка начинкою є лист водорості, а обгорткою — рис. Розрізняються за товщиною, начинкою, способом приготування. Для приготування макі-дзуші користуються макісу.

Суші, як традиційна страва японської кухні
Суші, як традиційна страва японської кухні

Суші - традиційна страва японської кухні зроблена на основі рису, обробленого рисовим оцтом чи сіллю, та різноманітних начинок чи нашарувань, серед яких переважають морські продукти, але можуть входити м'ясо, овочі, водорості, гриби чи яйця. Суші бувають сирими, приготовленими чи маринованими.

В Кореії під впливом Японії виникла подібна національна страва Кімбап, але відмінінність від японської в тому, що корейці не кладуть до неї рибу.

В Японії словом суші позначають широке коло страв, однак на Заході під ним помилково розуміють лише грудку рису покриту шматком сирої риби.

Історія походження суші
Історія походження суші

Історія виникнення суші бере початок у Південній Азії, де варений рис почали застосовувати для приготування і консервування риби. Очищена та розрізана на невеликі шматочки риба посипалася сіллю та змішувалась з рисом, після чого поміщувалась під тиск з каменів, який за декілька днів замінювався кришкою. Протягом декількох місяців відбувався процес молочнокислої ферментації рису та риби. Приблизно у VII ст. через Китай та Таїланд цей спосіб отримав розповсюдження у Японії. Традиція споживання ферментованої риби збереглась і на сьогодні в країнах Південної Азії. Китайський ієрогліф, що перекладається як суші, означає «маринована риба», однак, власне традиція їх приготування у Китаї зникла. На сьогодні в Японії таким чином готують інарідзусі.

Особливості приготування суші, обумовлені історично
Особливості приготування суші, обумовлені історично

Японські любителі суші беруть різні їх різновиди в різні пори року. Пов'язано це з двома причинами. Перша полягає в тому, що японці дуже економні, а сезонні продукти завжди коштують значно дешевше. Навіщо замовляти оселедець в серпні, коли він продається за ціною делікатесу, якщо його можна купити в лютому і вдосталь поласувати вишуканим блюдом?

Локшина: різновиди, використання
Локшина: різновиди, використання

Локшина, або локшина швидкого приготування, завоювала світ своїм прекрасним смаком, високою поживною цінністю, користю та, звісно, надзвичайною швидкістю приготування. Цей варіант продукту вживають активні та ділові люди, які не мають багато часу на інші клопоти, але водночас прагнуть харчуватись правильно та корисно. Локшину можна вживати практично всім: і дорослим, і дітям. До того ж з локшини можна приготувати різноманітні смачні страви: перші (у складі супів) або другі (у якості гарніру до м`яса, риби або птиці). Є салати і закуски та навіть випічка. Здебільшого локшина використовується в стравах азійської кухні, та це й не дивно, адже вітчизною локшини є Японія.

100% гарантія якості
100% гарантія якості
Великий вибір суші ролів і сетів
Великий вибір суші ролів і сетів
Доставка по Львову
Доставка по Львову
Самовивіз
Самовивіз